Söndag

Blandade känslor om kvällen igår. Inte kul att bli nedtryckt av en som man trodde var en av sina närmsta vänner. Men orkade inte bry mig så sket i henne och drog till statt och öste medans hon åkte hem. Inte jag som led av det liksom.
Men jag tycker inte man säger sånt till sina vänner, inte ens för att man själv har dåligt självförtroende. Det blir ju inte bättre av att trycka ner någon annan. Jag är snäll, smart och snygg och ingen kan säga något annat så FU.
Alla har väl sina brister, och efter att fått höra massa skit blev jag galen och sa en dum sak om henne. Men det var EN sak, efter att jag hade fått hört allt från att jag var kass i skolan, lärarna hatade mig, (vem var det som fick stipendum och bäst betyg av oss då??) till att ingen kille nånsin skulle vilja ha mig.
Lite skrattretande att hon säger att jag var dålig i skolan när hon inte ens har klarat av gymnasiet, HAHA.

Nej, nu ska jag sluta för nu sjunker jag ju till hennes nivå. Var bara tvungen att skriva av mig, knappt inga som läser bloggen ändå så ^^

Jag hade iallafall en trevlig kväll igår bortsett från det där. Idag ska jag ta och åka en sväng till mamma och pappa :) Tänkte att jag måste upp imorrn och jobba, men nej det behöver jag inte! Jag börjar ju inte förrns 23.00 på måndag, massa timmar ledigt kvar!! :D Weii

Nu blir det ett avsnitt av Big Bang Theory sen kommer nog pappa strax och fixar batteri till Gogmobilen så jag kan åka till björkvik.

Cheers!
Allmänt | | Kommentera |
Upp