Lördag

Klickade på en länk som Ellen lagt upp på facebook, från hennes blogg. Läser vad det är hon vill ha och bara ler, för ca ett år sedan var jag så ledsen som jag aldrig varit förr och hoppas att jag aldrig mer blir, idag är jag så lycklig som jag kan bli.

"Tilda och jag är förbannade. Var i helvetet är männen i våra liv? Vart är den där spontana glädjespridaren? Vart bor han, vart finns han?"

"Som skojar och är trevlig mot våra vänner och som vet vad han vill med livet. Som uppskattar saker och som uppskattar OSS för dem vi är. Som är stolta över att vara våra pojkvänner och som vill visa upp oss. Som inte vill ändra någonting på oss, vara glad över att vi är dem vi är. Som inspireras av våra brister istället för att irritera sig."
 
"Han brinner för livet, han brinner för saker, han har en passion i livet. Ordnar och fixar, aktiv. Ställer upp. Fixar. Finns där och löser problemen tillsammans med oss. Synka varandra. Hjälpas åt. Ha en axel och en famn när man behöver det."

Har haft en bra midsommar hemma hos mamma och pappa, jag och Johan sov kvar så meckade vi med min bil idag. Nu funkar det som det ska iaf! Skönt! Två händiga karlar som tar hand om min pärla! ;) Mamma hade tvättat klart min tvätt också. Mina föräldrar är så snälla och omtänksamma! Dem kan jag alltid lita på!

Allmänt | | Kommentera |
Upp