Lättnad!!

Phew, nu har allt ordnat sig med sommarjobb. Blev lite orolig där ett tag eftersom jag inte hade sökt något. Adecco hade lovat mig jobb, men sen verkade det som att jag inte skulle få jobba ändå. Men ja, nu är det löst! Ska jobba hela sommaren förutom v.26 och 27. Johan är ledig v.26-29 så jag ville vara lite ledig samtidigt som honom.

Sen ska jag nog ta bort en kurs jag läser, den är tråkig och jag har ingen nytta av den egentligen, det är otroligt mycket litteratur att läsa och det är bara massa lagar och regler, boooring. Bättre att satsa på databaskursen! Har även sökt en sommarkurs, sommarmatte! Det är repetition från gymnasiets matte. Numerisk räkning, algebra, trigonometri, rötter och logaritmer är det som ingår i kursen! Matte är skoj så det ser jag fram emot :) Ska bli skönt att fräscha upp kunskaperna, man glömmer så mycket!

Nu ska jag ta och duscha sedan plugga lite och sen blir det stallet! Ska se om herr Putte vill följa med ut på promenad! (Putte är väl ett helt normalt smeknamn för en häst som heter Kaprys? :P Jag orkar inte säga Kapryyyyys så det blir jämt plutten, som senare har blivit ännu mer förkortat till Putte)

Nej, dax att ta tag i dagen!


Hej, jag har väldens största mule från den här vinkeln!! :D
Allmänt | | Kommentera |
Upp